На минулому тижні працівниками БПСПОП «Луганськ - 1» імені героя України Сергія Губанова та співробітниками Інспекції встановлено факт грубого порушення правил рибальства

Державна екологічна інспекція у Луганській (далі - Інспекція) області продовжує співпрацю з поліцією. Так, на минулому тижні працівниками БПСПОП «Луганськ - 1» імені героя України Сергія Губанова та співробітниками Інспекції встановлено факт грубого порушення правил рибальства.

А саме, на річці Айдар, біля с. Старий Айдар Станично-Луганського району Луганської області громадянин за допомогою сіток здійснював вилов живих водних біоресурсів, що є забороненим знаряддям лову. У громадянина на місці скоєння правопорушення виявлено та вилучено один гумовий човен, сітка 60 метрів та живі водні біоресурси, а саме риба окунь -3 екз., щука -1екз.

За даним фактом складено адміністративний протокол, відповідальність за який передбачено ч.4 ст. 85 КУпАП, розрахована шкода, яка була заподіяна державі. Матеріали справи направлені на розгляд до суду для притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності.

Державна екологічна інспекція у Луганській області закликає всіх рибалок-любителів, рибалок-спортсменів та рибалок-промисловиків дотримуватись правил спортивного та любительського рибальства. У разі виявлення порушень, особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з нормами діючого законодавства.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці