Керівництво Державної екологічної інспекції у Луганській області

Гацько Анатолій Анатолійович - начальник Державної екологічної інспекції у Луганській області – Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Луганської області.

Біографічна довідка

Гацько А.А. 
 

Я, Гацько Анатолій Анатолійович, народився 4 жовтня 1965 року в місті Луганську, українець, громадянин України.

У 1973 році пішов до середньої загальноосвітньої школи № 37 міста Луганськ, яку закінчив у 1981 році.

З 1981 по 1985 роки навчався у Ворошиловградському будівельному технікумі за спеціальністю «промислове та цивільне будівництво», який закінчив з відзнакою та отримав кваліфікацію техніка-будівника.

З 1988 по 1992 роки навчався у Нижегородській вищий школі МВС СРСР за спеціальністю «правознавство», де здобув кваліфікацію юриста.

В 2003 році вступив до Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, який закінчив у 2005 році і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «державна служба» та здобув кваліфікацію магістра державної служби.

В 2007 році вступив до Луганського національного університету імені тараса Шевченка, який закінчив у 2010 році і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «екологія та охорона навколишнього середовища» та здобув кваліфікацію магістра, еколога викладача вищого навчального закладу.

З березня по липень 1984 року працював каменярем ІІІ розряду в Луганському будівельному управлінні № 2.

У квітні 1985 року працював каменярем ІІІ розряду у будівельному управлінні № 1 тресту «Ворошиловградгорстрой», був звільнений у зв’язку з призивом до Радянської Армії.

З 1985 по 1987 роки – служба в Радянській Армії.

З серпня по грудень 1987 року працював слюсарем ІV розряду Донецької залізниці вагонного депо «Комунарськ».

З грудня 1987 року по червень 2002 року проходив службу в органах внутрішніх справ СРСР і України.

З жовтня 2002 року по серпень 2005 року працював начальником Управління торгівлі та побутового обслуговування населення Луганської обласної державної адміністрації.

З серпня 2005 року по лютий 2006 року працював заступником директора Луганської обласної громадської організації «Регіон».

З лютого 2007 року по квітень 2007 року працював на посаді заступника начальника навчально-організаційного відділу КЗ «Луганський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування».

З 26 квітня 2007 року призначений на посаду начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області та 08 грудня 2011 року був звільнений з посади порядком переведення для подальшої роботи в Державній екологічній інспекції у Луганській області.

З 09 грудня 2011 року по теперішній час займаю посаду начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області.

В період з серпня 2014 року по серпень 2015 року проходив військову службу за призовом під час мобілізації та безпосередньо приймав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальній цілісності України в районі проведення антитерористичної операції у Луганській області, є учасником бойових дій.

Неодружений, маю дітей: син – Гацько Дмитро Анатолійович 1985 року народження та донька – Гацько Анастасія Анатоліївна 1991 року народження.

До кримінальної відповідальності не притягався.


   Федорченко Ганна Євгенівна - перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області – перший заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області.



                                                                                               Біографічна довідка

          Федорченко Г.Є. 

Я, Федорченко Ганна Євгенівна, народилася 10 жовтня 1981 року в місті Новодружеськ Луганської області, українка, громадянка України.

У 1988 році вступила до першого класу середньої загальноосвітньої школи № 1 міста Лисичанськ Луганської області. У 1998 році закінчила 11 класів середньої загальноосвітньої школи № 14 міста Лисичанськ Луганської області.

З 1998 по 2001 роки навчалася в Лисичанському гірничому технікумі, за спеціальністю «прикладна екологія», де здобула кваліфікацію інженера-еколога.

В 2001 році вступила до факультету природничих наук Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, який закінчила у 2005 році і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «екологія та охорона навколишнього середовища» та здобула кваліфікацію магістра, еколога викладача вищого навчального закладу.

В 2009 році вступила до факультету заочного та дистанційного навчання Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка, який закінчила з відзнакою у 2013 році і отримала вищу освіту за спеціальністю «правознавство» та здобула кваліфікацію бакалавра права.

З 23 жовтня 2001 року прийнята на посаду інспектора-діловода Управління зі збуту вугілля ДХК «Лисичанськвугілля». 26 червня 2002 року звільнена за переводом на ДП ДВАТ «Шахта «Привільнянська» ДХК «Лисичанськвугілля». З 01 липня 2002 року по 27 січня 2004 року працювала на посаді інженера з охорони навколишнього середовища ДП ДВАТ «Шахта «Привільнянська».

З 28 січня 2004 року працювала на посадах провідного спеціаліста – державного інспектора, головного спеціаліста – державного інспектора відділу екологічного контролю по Лисичанському регіону Державного управління охорони навколишнього природного середовища Луганської області. 20 березня 2007 року звільнена порядком переведення для подальшої роботи в Державній екологічній інспекції у Луганській області.

З 21 березня 2007 року по теперішній час працюю в Державній екологічній інспекції у Луганській області, з 21 березня по 04 квітня 2007 року на посаді головного спеціаліста – державного інспектора відділу екологічного контролю за використанням і охороною біологічних, земельних ресурсів, заповідних територій та надр, з 05 квітня 2007 року по 15 січня 2012 року на посаді заступника начальника відділу екологічного контролю природних ресурсів Лисичанського регіону – старшого державного інспектора, з 16 січня 2012 року по 13 серпня 2015 року на посаді начальника відділу екологічного контролю природних ресурсів Лисичанського регіону – старшого державного інспектора, з 14 серпня 2015 року по 13 грудня 2016 року на посаді начальника відділу організаційно-аналітичного, документального, матеріально-технічного забезпечення, взаємодії з громадськістю та ЗМІ – старшого державного інспектора. 14 грудня 2016 року призначена на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області – першого заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області.

Незаміжня, дітей не маю.

До кримінальної відповідальності не притягалася.



Якунін Максим Юрійович – виконуючий обов’язки заступника начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області – заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області.



                                                                                      Біографічна довідка

Якунін М.Ю.

Я, Якунін Максим Юрійович, народився 21 березня 1987 року в місті Новодружеськ Луганської області, українець, громадянин України.

У 1994 році вступив до першого класу середньої загальноосвітньої школи № 25 міста Лисичанськ Луганської області. У 2004 році закінчив 11 класів середньої загальноосвітньої школи № 6 міста Лисичанськ Луганської області.

З 2004 по 2008 роки навчався в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля за спеціальністю - «Інформатика», де здобув кваліфікацію інженера-програміста.

З 2008 по 2009 роки проходив строкову військову службу у Збройних Силах України.

З листопада 2009 року вступив на службу до Органів Внутрішніх Справ України. Перебував на посаді дільничного інспектора Лисичанського МВ ГУМВС України в Луганській області.

З 02 січня 2018 року по теперішній час працюю в Державній екологічній інспекції у Луганській області, з 02 січня 2018 року по 13 листопада 2018 року на посаді головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно - заповідного фонду, лісів, рослинного і тваринного світу та біоресурсів – державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області, з 14 листопада 2018 року по 18 березня 2019 року на посаді заступника начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно - заповідного фонду, лісів, рослинного і тваринного світу та біоресурсів – старшого державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області, з 19 березня 2019 року по 31 березня 2019 року на посаді начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів, надр, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами - старшого державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області, з 01 квітня 2019 по 30 травня 2023 на посаді начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) надр - старшого державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області. 31 травня 2023 року призначений на посаду  виконуючого обов’язки заступника начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області – заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Луганської області.

Одружений, маю дітей: Якунін Святослав Максимович 2012 року народження та Якунін Дмитро Максимович 2021 року народження.

До кримінальної відповідальності не притягався.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці