Шановні громадяни закликаємо вас неухильно дотримуватися вимог природоохоронного законодавства України

Державна екологічна інспекція у Луганській області (далі – Інспекція) підводить підсумки першого півріччя 2020 року. Протягом шести місяців Інспекцією проводилися позапланові перевірки у тому числі, щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері охорони лісів та зелених насаджень на території Луганської області.

В ході проведення позапланових перевірок складено 6 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 65 КУпАП, винесено 6 постанов про накладення адміністративного стягнення на загальну суму 3 638 грн.; складено 1 протокол про адміністративне правопорушення за ст. 65-1 КУпАП, винесено 1 постанову про накладення адміністративного стягнення на суму 510 грн.; складено 1 протокол про адміністративне правопорушення за ст. 66 КУпАП, винесено 1 постанову про накладення адміністративного стягнення на суму 102 грн.; складено 13 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 153 КУпАП, винесено 13 постанов про накладення адміністративного стягнення на загальну суму 3 264 грн.

Порушникам пред’явлено претензії на відшкодування збитків на загальну суму 45 035 грн.

Шановні громадяни закликаємо вас неухильно дотримуватися вимог природоохоронного законодавства України та попереджаємо про невідворотність відповідальності за його порушення.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці