Співробітник Державної екологічної інспекції у Луганській області завітав до вихованців секції футболу Новопсковської ДЮСШ

Перед початком навчального року державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Луганській області завітав до вихованців секції футболу Новопсковської ДЮСШ, з метою роз'яснення необхідності належного збору сміття для його подальшої утилізації. Для юнаків було проведено інформаційно-освітню лекцію як правильно сортувати сміття, шкідливість побутових відходів і терміни їх розкладання в природі та чому треба роздільно збирати відходи, також було роздано наглядну інформацію.

Юні спортсмени захоплено слухали лекцію, а також мали змогу висловити свою думку щодо теми яку розглядали на лекції. Загалом зустріч відбувалась в інтерактивному режимі: підлітки охоче спілкувались зі співробітником Державної екологічної інспекції, задавали багато питань.

Приємно коли в дітях тренери-педагоги Новопсковської ДЮСШ виховують не тільки спортивні якості, а і бережне відношення до природи. Впевнені що такі навчання - це великий крок до чистого довкілля.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці