Кожного року Державна екологічна інспекція у Луганській області проводить низку заходів до Дня Довкілля, який відзначається у третю суботу квітня

Кожного року Державна екологічна інспекція у Луганській області проводить низку заходів до Дня Довкілля, який відзначається у третю суботу квітня. 


19 квітня державні службовці спільно з учнями 7 та 11 класів СЗШ №5 організували та провели акцію з благоустрою території озера Паркове у м. Сєвєродонецьк, а саме прибрали сміття, що залишили за собою відпочиваючі.

Це не перша спільна акція з учнями цієї школи, тогоріч природоохоронці й школяри вже прибирали територію цього озера, в березні цього року разом саджали ліс. Ці ініціативи продемонстрували дбайливе ставлення до довкілля, бажання оберігати ті місця, де мешкаєш та відпочиваєш. Дуже приємно те, що сучасна молодь відповідально відноситься до проведення екологічних та природоохоронних акцій. Це означає, що екологічні уроки щодо прищеплення любові до природи та рідного краю не проходять безслідно, за що щира подяка директорці цієї школи Ірині Горобінській та вчителю географії та екологіїАллі Бабенко.

20 квітня службовці Державної екологічної інспекції у Луганській області прибирали прибережну смугу вздовж річки Айдер в районі підвісного мосту в м. Старобільськ та територію парку в м. Щастя. 



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці