Спеціалісти Інспекції прийняли участь у онлайн-навчанні

12 - 14 березня 2024 року спеціалісти Державної екологічної інспекції у Луганській області прийняли участь у онлайн-навчанні, яку провела Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління.

Навчання проходило у форматі відеоконференції через платформу Zoom, Тема заходу: «Організація та здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства з питань управління відходами».

В ході проведення навчання розглядали стратегії державної екологічної політики до 2030 року. Міжнародні зобов’язання України у сфері управління відходами. Наші фахівці ознайомились з законодавчим регулюванням проведення процедури ОВД щодо об’єктів оброблення відходів.

Особливу увагу приділили основним вимогам Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності». Правопорушення, відповідальність, адміністративні стягнення, які стосуються безпосередньо цього закону.

Постійне підвищення кваліфікації є обов'язковим для спеціалістів Державної екологічної інспекції для того, щоб забезпечити професійне виконання службових обов’язків заради збереження навколишнього природного середовища та мати повну відповідність європейським стандартам планування управління відходами на всіх рівнях.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці