Спеціалісти Інспекції прийняли участь у навчальному семінарі

10 листопада Державна екологічна інспекція у Луганській області долучилася до семінару щодо застосування міжнародного досвіду та практик у сфері управління водними ресурсами та відходами, методології відбору проб води та ґрунтів на територіях, що постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації у форматі відеоконференції у режимі Zoom.

В ході проведення семінару розглядали питання війни та екології. Наші фахівці ознайомились з екологічними наслідками конфліктів високої інтенсивності та виклики які постають перед країнами у дослідженні та у відновленні забруднених територій.

Особливу увагу приділили відбору проб ґрунту та води, особливості відбору проб на території, що постраждали від бомбардувань та хімічних атак. Учасники заходу отримали відповіді про екологічні злочини, охорони земельних ресурсів та ґрунтів.

Постійне підвищення кваліфікації є обов'язковим для спеціалістів Державної екологічної інспекції для того, щоб забезпечити професійне виконання службових обов’язків заради збереження навколишнього природного середовища. 

   

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці