Особовому складу Інспекції проведено онлайн-семінар з мінної бепеки

      20 жовтня з особовим складом Інспекції заступником начальника управління - начальником відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Старобільського районного управління ГУ ДСНС України у Луганській області Олегом Поляковим проведено онлайн-семінар з мінної безпеки. 

     В ході проведення семінару колективу Державної екологічної інспекції у Луганській області розповідали про небезпеку вибухонебезпечних предметів, їхні властивості та покроковий порядок дій при виявленні вибухівки та підозрілих предметів. Особлива увага була приділена порядку поводження на деокупованих територіях стосовно безпечних маршрутів пересування, особливостей користування мобільним зв’язком біля ще не розмінованої території тощо.

     В умовах нашого страшного сьогодення ці знання заходів безпеки, розуміння правильного поводження поряд з мінно-вибуховими пристроями допоможуть уникнути загрози. 

    Особливо цінною та вкрай необхідною є інформація для працівників Державної екологічної інспекції у Луганській області, які ризикуючи життям та здоров’ям, здійснюють виїзди на деокуповану територію Луганщини з метою фіксації російських злочинів проти довкілля. При цьому працювати їм доводиться біля лінії розмежування в безпосередній близькості до лінії фронту, обстежуючи ділянки, на яких нещодавно велися бойові дії.

    Дякуємо вам, Головне управління ДСНС України у Луганській області, за корисну та цікаву лекцію!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці