Розраховано збитки довкіллю внаслідок пожежі будівлі Ісламського культурного центру

Від початку повномасштабного вторгнення військами рф завдано непоправної шкоди нашій країні. Прикриваючись лицемірними гаслами ворог знищує історичні пам’ятки культури, підприємства, лікарні, заклади освіти, адміністративні та цивільні будівлі. На жаль, з кожним днем цей перелік доповнюється.

Так Інспекцією зафіксовано факт пожежі будівлі Ісламського культурного центру на території Сєвєродонецького району Луганської області,  в результаті чого стався неорганізований викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Державною екологічною інспекцією у Луганській області, згідно з "Методикою розрахунку неорганізованих викидів забруднюючих речовин або суміші таких речовин в атмосферне повітря внаслідок виникнення надзвичайних ситуацій та/або під час дії воєнного стану та визначення розмірів завданої шкоди» розраховано збитки, які складають понад 100 тисяч грн.

Незважаючи на те, що на даний час територія Луганської області є тимчасово окупованою, Інспекція докладає максимум зусиль для фіксації злочинів рф проти довкілля Луганщини з метою подальшого притягнення країни-агресора до відповідальності.

Працюємо на Перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці