Допомагай Збройним Силам України разом з нами!

Державна екологічна інспекція у Луганській області продовжує допомагати та підтримувати наших захисників. Ми мріємо про завершення війни та нашу Перемогу! А для того, щоб мрія здійснилася, кожен має докладати зусилля для забезпечення усіх можливих необхідних військових потреб!

На цей раз ми долучилися до виготовлення одного з найбільш потрібних виробів – маскувальних нашоломників для військових.

Нашоломник — один із видів маскування. Він дуже важливий, бо покриває голову. Виготовлення маскування для шоломів розпочинається із створення основи. Її гачком в'яжуть з натуральної нитки. Потім на них нав'язується тканина і кріпиться резинка. Колір тканини обирають під пору року. Пам’ятайте, що створення маскування є важливою допомогою для військових операцій.

Завдяки такій підтримці військові можуть створювати ефективні позиції та оборонні структури, зберігаючи перевагу в невидимості на полі бою.

Ваша допомога - це чиєсь збережене життя, передача частинки душевного тепла нашим воїнам, наближення України до Перемоги!

Разом ми сила, Слава Україні!


        

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці