Долучайтесь до Всеукраїнського маршу прибирання

       Починаючи з 2017 року за ініціативи гуманістичного руху UAnimals щороку проводився рух Всеукраїнський марш за права тварин, який об’єднував тисячі людей по всій Україні. Мета руху - цирк без тварин, заборона хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

        З початком повномасштабного вторгнення UAnimals активно допомагає тваринам із зони бойових дій евакуацією, кормами та ліками для притулків, а також запустив міжнародну кампанію #StopEcocideUkraine, в рамках якої провели сотні акцій в різних країнах. Рух звернувся з офіційною заявою до ООН і закликав створити спеціальний трибунал щодо екологічних злочинів росії з метою притягнути ворога до відповідальності.

     Цьогоріч, у рамках #StopEcocideUkraine організатори перетворюють Всеукраїнський марш за права тварин на Всеукраїнський марш прибирання, адже екоцид, спричинений вторгненням росії, вимагає радикальних дій. 

  16-17 вересня Організація захисту і порятунку тварин UAnimals вперше проведе Всеукраїнський марш прибирання на заповідних територіях, де через засмічення та екоцид, спричинений повномасштабним вторгненням росії, страждають і гинуть тварини. «Приберіть сміття ― захистіть тварин» ― основний заклик маршу.


     Волонтери UAnimals  та усі бажаючі прийняти участь одночасно зберуться у п'яти заповідних локаціях:

1.Національний природний парк «Голосіївський», м. Київ

2.Національний природний парк «Бузький гард», Миколаївська обл.

3.Національний природний парк «Гуцульщина», Івано-Франківська обл.

4.Національний заповідник «Хортиця», м. Запоріжжя 

5.Національний парк «Ужанський», Закарпатська обл. 


Долучитися до Всеукраїнського маршу прибирання можуть активісти кожного міста. Детальна інформація за посиланням https://march.uanimals.org/

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці