Закриваємо конкурсний відбір відповідно до наказу начальника Інспекції від 06.12.2021 № 2/1-26-98 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади»


На вакантну посаду головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів - державного інспектору з охорони навколишнього природного середовища Луганської області з’явилася кандидат Гречишкіна Ірина Володимирівна і виявила низький рівень знань у природоохоронній сфері.

Другий кандидат Тішаков Олександр Юрійович, також виявив низький рівень знань у природоохоронній сфері за вакантними посадами, головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) надр - державного інспектору з охорони навколишнього природного середовища Луганської області , головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу - державного інспектору з охорони навколишнього природного середовища Луганської області та головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами - державного інспектору з охорони навколишнього природного середовища Луганської області.

Третій кандидат Сімків Вікторія Геннадіївна не з’явилася на співбесіду.

Згідно зведеної відомості оцінювання професійної компетентності кандидати Гречишкіна І.В. та Тішаков О.Ю. за кожною окремою вимогою набрали середній бал нижче відмітки 0,5. Відповідно до п. 49 “Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби”, кандидати, які отримали середній бал менш як 0,5 за однією з вимог, а також кандидати, які не з’явилися, вважаються такими, що не пройшли конкурс. Такі кандидати не допускаються до чергового етапу конкурсу.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці