5 грудня - Міжнародний День волонтера

Кожного року, 5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів. Цей день присвячений тим, хто займається волонтерством добровільно та безкорисливо.

 Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну волонтерська діяльність українців стала невід’ємною частиною нашої боротьби проти кривавих загарбників.

Українські волонтери – це дуже потужна підтримка для ЗСУ. Вони виробляють та знаходять необхідні речі, продукти, речі першої необхідності, підтримують моральний дух бійців. Також волонтери допомагають дітям й дорослим, піклуються про здоров’я тварин, забезпечують їхній комфорт та безпеку.

Шановні волонтери, прийміть щиру вдячність за вашу працю, за сміливість, наполегливість, за вміння розпізнати потреби людей і вчасно допомогти, за ваші палкі серця, що зігрівають людські душі.

          Державна екологічна інспекція у Луганській області дякує всім, хто допомагає нашій країні, за вашу працю, сміливість та здатність вчасно прийти на допомогу! 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці