Сезон полювання!

Сезон полювання — це період часу, протягом якого дозволяється полювання на певний вид мисливських тварин. Згідно з законодавством, право на полювання мають громадяни України, які досягли 18-річного віку, одержали дозвіл на добування мисливських тварин та мають інші документи, що засвідчують право на полювання.

Державною екологічною інспекцією у Луганській області (далі - Інспекція) 19 жовтня 2020 року в ході проведення перевірки щодо збереження та охорони тваринного світу на території Білокуракинського району Луганської області, встановлено факт порушення правил полювання. За результатами перевірки на правопорушників складено 5 протоколів про адміністративне порушення за ч.1 ст.85, винесено 5 постанови на загальну суму 1020 грн, які сплачено в повному обсязі.

Інспекція нагадує, що порушення правил полювання без належного на те дозволу, в заборонених місцях, у заборонений час, забороненими знаряддями або способами, на заборонених для добування тварин, допускання собак у мисливські угіддя без нагляду, полювання з порушенням установленого для певної території порядку здійснення полювання, а також транспортування або перенесення добутих тварин чи їх частин без відмітки цього факту в контрольній картці обліку добутої дичини і порушень правил полювання та в дозволі на їх добування - тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від шести до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від тридцяти до дев'яноста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці