До уваги!

Шановні відвідувачі Державної екологічної інспекції у Луганській області, в зв’язку з введенням з 19 жовтня 2020 року на території Луганської області  «червоного» рівня епідемічної небезпеки відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про встановлення рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19», а також підтвердженим позитивним результатам аналізу на COVID-19 у кількох службовців Інспекції, керівником введені додаткові противоепідеміологічні та обмежувальні заходи на період карантину.

Зокрема, вхід до приміщення Інспекції сторонніх осіб тимчасово заборонений. Особистий прийом громадян тимчасово обмежено й проводиться за попередньою телефонною домовленістю за тел. (06452) 3-02-90 і виконанням всіх протиепідемічних заходів та за умови відсутності ознак гострих респіраторних захворювань.

Звернення громадян можна надіслати поштою на адресу Інспекції 93400, м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, буд. 93, на електронну скриньку lug@dei.gov.ua або зателофонувавші на гарячу лінію 3-02-90. Також ви можете залишити звернення в скриньці для кореспонденції, встановленій в Інспекції.

Вдячні за розуміння та бажаємо усім здоров’я!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці