Щиро вітаємо Захисників Украіни зі святом!

Сьогодні Україна відзначає потрійне свято - День захисника України, Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці.

Цей день увібрав в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Це також день пам'яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

Тернистим був шлях до волі. За неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, - запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, а з недавніх пір – захисники Вітчизни, які відстоюють незалежність і цілісність України на Сході у боротьбі з російським агресором.

Схилімо голови перед твердою волею та героїзмом наших Героїв, вклонімось разом Святому Покрову Божої Матері.

Україна пишається своїми патріотами, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках.

Щиро вітаємо Захисників Украіни зі святом сили, мужності, доблесті і честі. Від усієї душі бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині. Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

Щиро зичимо кожному дому, кожній родині добра, злагоди, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі!

Слава Україні!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці