Здійснено позаплановий захід перевірки Припису щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства КП «Лисичанський шляхрембуд»

Державною екологічною інспекцією у Луганській області у травні 2020 року здійснено позаплановий захід перевірки Припису щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства КП «Лисичанський шляхрембуд».

За результатами заходу встановлено факт невиконання Припису, а саме:

- контроль за вмістом забруднюючих речовин у відпрацьованих газах транспортних засобів підприємства встановленим нормативам не здійснений, що є порушенням ст. 10 Закону України «Про охорону атмосферного повітря»;

- не узгоджені відповідно до законодавства інвентаризація джерел утворення відходів і відходів виробництва та споживання, реєстрові карти об'єктів утворення, оброблення і утилізації відходів, що є порушенням п. в ч. 1 ст.17 Закону України «Про відходи»

За невиконання законного Припису щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства до адміністративної відповідальності у вигляді штрафних санкцій притягнуто 2 відповідальні посадові особи підприємства за ст. 188-5 КУпАП на суму 0,510 тис. грн., який сплачений в повному обсязі.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці