Інспекцією організовано та проведено зустріч із студентами І, ІІ та III курсів

Державною екологічною інспекцією у Луганській області організовано та проведено зустріч із студентами І, ІІ та III курсів кафедри екології та технології полімерів Інституту хімічних технологій Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля (м. Рубіжне), які навчаються за спеціальністю «Екологія».

В.о. начальника Державної екологічної інспекції у Луганській області Ганна Федорченко ознайомила студентів зі структурою природоохоронних органів України, положенням про Державну екологічну інспекцію у Луганській області, її структурою та пріоритетними напрямками діяльності, повноваженнями державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища, а також діючим порядком здійснення заходів державного нагляду (контролю).

Зустріч відбувалась у форматі відкритого діалогу. Майбутні екологи активно задавали питання, цікавилися можливостями подальшого працевлаштування в Державній екологічній інспекції у Луганській області та вкотре показали свою небайдужість до стану екології в Луганщині.

Фахівці кафедри екології та технології полімерів, професор Євген Попов та кандидат хімічних наук Олена Назаренко зі свого боку висловили впевненість, що активна співпраця буде на користь як студентам, що набуватимуть практичного досвіду «на передовій», так і Інспекції, яка матиме в своєму розпорядженні найбільш активних та зацікавлених студентів-екологів, формуючи для себе надійний кадровий резерв.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці