Сьогодні знайомство з правилами поведінки на природі, зокрема з протипожежними правилами відбулося в комунальному дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу № 43 «ВЕСЕЛКА»

Діти - це наше майбутнє, це наше продовження, це наше натхнення. Кожна дитина - це вже особистість, яка має неймовірну енергію та надзвичайну силу і, найголовніше, величезне серце!

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради втілення найкращого, ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Одним з найважливіших завдань є навчити прийдешнє покоління з повагою ставитися до навколишнього середовища.

Сьогодні знайомство з правилами поведінки на природі, зокрема з протипожежними правилами відбулося в комунальному дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу № 43 «ВЕСЕЛКА» для вихованців 9, 10 та 13 груп.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Луганській області було проведено інформаційно-освітню лекцію на тему: «Лісові пожежі».

Інспекторами, в ході бесіди з дітьми наголошено, що лісова пожежа – надзвичайно непередбачуване і руйнівне явище, яке вражає своїми масштабами, наслідками та швидкістю розповсюдження. Неконтрольоване спалювання сухої рослинності створює загрозу життю людей, призводить до значної шкоди довкіллю (забруднення атмосферного повітря, зникнення рідкісних видів рослин, загибель комах, тощо). Дуже часто спалювання сухих рослинних залишків призводить до великомасштабних пожеж.

Лекція проводилась в ігровій формі та наприкінці дітям вручили пам’ятні подарунки.

Маленькі слухачі також не залишилися в боргу та подарували інспекторам власні малюнки на тему «Бережи природу».



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці