Державним інспектором було проведено інформаційно-освітню лекцію про захист довкілля

Формування екологічної культури - це початок становлення нового світогляду, більш гармонійних відносин між людиною і природою. Перед початком навчального року інспектор Державної екологічної інспекції у Луганській області з цією метою завітав до вихованців секції боротьби Новопсковської ДЮСШ.

Державним інспектором було проведено інформаційно-освітню лекцію про захист довкілля та необхідність належного збору сміття для його подальшої утилізації. Окрему увагу було звернуто на необхідність видалення і переробки твердих побутових і промислових відходів. Співробітник Інспекції розповів школярам про захист довкілля та шкідливість побутових відходів, терміни їх розкладання в природі і чому так важливо роздільно збирати відходи та підготував для них наглядну інформацію щодо сортування відходів.

Лекція проходила у невимушеній, дружній обстановці. Діти з задоволенням і спортивним ентузіазмом прийняли пропозицію інспектора Державної екологічної інспекції у Луганській області прийняти участь у прибиранні зони туризму та відпочинку гори «Пристін» смт. Новопсков від побутового сміття, де проходять тренування на свіжому повітрі.

Приємно коли в дітях тренери-педагоги Новопсковської ДЮСШ виховують не тільки спортивні якості а і людяність, повагу та бережне відношення до природи.

Впевнені що такі навчання - це великий крок до чистого довкілля.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці