Інспекцією прийнято участь в огляді затримання працівниками поліції транспортного засобу, з метою підтвердження факту виробництва та відвантаження асфальтобетонної суміщі ТОВ «Сєвєродонецький асфальтобетонний завод»

В рамках відкритого кримінального провадження, 27.08.2020 Інспекцією прийнято участь у огляді затримання працівниками Сєвєродонецького відділу поліції спеціального транспортного засобу, з метою підтвердження факту виробництва та відвантаження  асфальтобетонної суміщі ТОВ «Сєвєродонецький асфальтобетонний завод».

На сторінці Інспекції неодноразово відображалася інформація про результати раніше проведених перевірок даного підприємства, за результатами яких згідно з рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва тимчасово зупинене промисловий об’єкт ТОВ «Сєвєродонецький асфальтобетонний завод» по виробництву асфальтобетонної суміші на базі установки ДС-158 до моменту отримання документів дозвільного характеру.

Незважаючи на рішення суду, директор ТОВ «Сєвєродонецький асфальтобетонний завод» навмисно усунувся від його виконання та продовжував експлуатацію технологічного комплексу по виробництву асфальтобетонної суміші, про що близько 30 разів зафіксовано Інспекцією заявами до Сєвєродонецького відділу поліції протягом 2018-2020 років та у зв’язку з чим, з метою примусового виконання рішення суду, Інспекція разом з працівниками державної виконавчої служби ГТУЮ у Луганській області 5 разів зупиняли технологічний комплекс по виробництву асфальтобетонної суміші шляхом опечатування вимикача живлення електроенергії та опломбуванням вузлів та механізмів.

По факту невиконання рішення суду, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного невиконання рішення суду посадовими особами ТОВ «Сєвєродонецький асфальтобетонний завод», за ознаками кримінального правопорушення передбаченого  ч. 2 ст. 382 КК України.

Станом на 03.07.2020 директору ТОВ «Сєвєродонецький асфальтобетонний завод» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 382 КК України. Наразі кримінальне провадження за обвинуваченням директора ТОВ «Сєвєродонецький асфальтобетонний завод» у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення перебуває на стадії розгляду у Рубіжанському міського суді.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці