День державної служби

Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби. Це професійне свято було засноване в 2003 році Указом Президента №291/2003. Цей день співпадає з Днем державної служби ООН, тому можна стверджувати, що дата була обрана не випадково.

Шановні колеги! Дозвольте щиро привітати вас усіх з Днем державної служби та побажати подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави!

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

Кожен на своєму місці ми виступаємо ланкою, що поєднує владу і народ, формуємо ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.

Бажаємо вам щедро творити добро своєю повсякденною працею, безкорисливою допомогою людям, мудрою порадою, добрим словом і добрим ділом!

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Сердечно бажаємо всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.

З повагою, Держана екологічна інспекція у Луганській області

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці