Інспекція, в межах наданих повноважень, по фактам викладеним у скарзі в період з 12.06.2020 по 16.06.2020 здійснила позаплановий захід державного нагляду (контролю) Привільської міської ради

Державна екологічна інспекція у Луганській області (далі - Інспекція) продовжує активно реагувати на звернення та скарги громадян нашого регіону.

Так, на адресу Інспекції надійшла скарга громадянки Щ. щодо стихійного сміттєзвалища розташованого на межах населеного пункту м. Привілля, Луганської області та повідомляє наступне.

Інспекція, в межах наданих повноважень, по фактам викладеним у скарзі в період з 12.06.2020 по 16.06.2020 здійснила позаплановий захід державного нагляду (контролю) Привільської міської ради Луганської області.

В ході перевірки факти викладені у зверненні підтвердились повністю, а саме:

-  виявленно несанкціонованне сміттезвалище безхозяйних відходів, яке розташованне за адресою вул. Донецька, район будинків №10, №11, №12, м. Привілля, Луганська область площею 2500м2, об’ємом 450м3, що є порушенням п. «и» ст.21 Закону України «Про відходи».

За результатами позапланової перевірки Привільській міській раді надано припис щодо ліквідації виявленого несанкціонованого сміттєзвалища. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці