2 червня 2020 року відбулась чергова нарада з працівниками Інспекції

2 червня 2020 року відбулась чергова нарада з працівниками Інспекції, якою було підведено підсумки роботи за 5 місяців 2020 року. Очолив нараду, як завжди, начальник Інспекції Анатолій Гацько. На нараді розглядалися показники роботи кожного окремого структурного підрозділу, їх слабкі та сильні сторони в роботі.

Першим заступником начальника Інспекції Ганною Федорченко було доведено до присутніх керівників структурних підрозділів про виконавську дисципліну, про стан ведення діловодства в Інспекції, кадрові питання, роботу з громадськістю та ЗМІ. Також Ганна Євгенівная на прикладах відмітила, що треба покращити в роботі різних структурних підрозділах, на що в першу чергу звернути увагу.

Заступником начальника Сергієм Руденко був розглянут аналіз роботи інспекційних відділів щодо здійснення державного контролю за 5 місяців 2020 року в порівнянні з 5 місяцями 2019 року та проаналізована робота з громадськими інспекторами.

Наприкінці наради начальником Інспекції Анатолієм Гацько чітко і переконливо поставлені задачі керівникам структурних підрозділів щодо подальшого покращення ефективності роботи Інспекції до кінця 1 півріччя 2020 року.


 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці