Працівниками Державної екологічної інспекції у Луганській області проведено обстеження зелених насаджень на предмет наявності дерев, що підлягають видаленню

Зелені насадження забезпечують захист від промислових і автотранспортних викидів, шуму, пилу, снігових заметів, ерозії. Вони пом'якшують незручності міського життя, а також додають містам індивідуальний і неповторний характер.

Селище Золоте на Луганщині знову опинилося у центрі уваги. А точніше один з його районів – село Золоте Попаснянського району у Луганській області.  Це так звана  «Сіра зона», де вдалині час від часу розриваються снаряди й лунають автоматні черги. На вулицях порожньо. Лише де-не-де швидко пройде людина.

Так, попри все, відповідно до запиту військово-цивільної адміністрації міста Золоте та села Катеринівка Попаснянського району Луганської області щодо прийняття участі представника Державної екологічної інспекції у Луганській області в комісії з питань визначення стану зелених насаджень що підлягають видаленню в адміністративно – територіальних межах військово-цивільної адміністрації 30 березня 2020 року працівниками Державної екологічної інспекції у Луганській області  проведено обстеження зелених насаджень на предмет наявності  дерев, що підлягають видаленню. Наголошувалося на необхідності збереження, а також лікуванні цінних порід дерев.


     Ми, люди, повинні максимально дбайливо ставитися до того, що дає нам життя. Ще в школі нас вчать любити і берегти все живе, яке нас оточує, адже ми теж є частинкою цього живого світу, хоч і не найголовнішою, але найнебезпечнішою. Придивляйтеся до природи, прислухайтеся до її звуків і вона відкриє вам чарівний і дивовижний світ, подарує надзвичайну красу.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці