Держекоінспекція та поліція здійснила профілактику браконьєрства

Держекоінспекція та поліція здійснила профілактику браконьєрства та незаконної реалізації біоресурсів без відповідних документів

Так, інспекторами Державної екологічної інспекції у Луганській області разом з співробітниками поліції БПСПОП «Луганськ 1» під час рейдової перевірки місцевого ринку м. Щастя Новоайдарського району Луганської області було встановлено, що громадянин здійснював незаконний збут водних біоресурсів, а саме торгівлю рибою без відповідних дозвільних документів. Даний факт є порушенням ст. 7 Закону України «Про тваринний світ» та абз. 4 п.3.14 Правил любительського та спортивного рибальства .

За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 88-1. Матеріали адміністративної справи направлено до суду для прийняття заходів реагування відповідно до чинного законодавства.

Наразі Інспекція наголошує, що санкція ч.1 ст. 88-1 КУпАП тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1700 грн. з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.

Шановні українці, не ризикуйте своїм здоров’ям і життям та не підтримуйте браконьєрство, перевіряйте наявність документів!


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці