Ряди держінспекторів поповнились

        

21 серпня в колективі Державної екологічної інспекції у Луганській області відбулась подія – урочисте прийняття Присяги новопризначених державних службовців.

        Капран Олена Юріївна та Ляхова Вікторія Іванівна пройшли всі етапи конкурсного відбору та стали переможцями на посади головних спеціалістів відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря — державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Луганської області. В присутності першого заступника начальника Федорченко Ганни та заступника начальника Руденко Сергія, начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря, в.о. завідувача сектору управління персоналу і завідувача сектору правового забезпечення та головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції, публічно склали Присягу державного службовця.

        Після проголошення та підписання тексту Присяги, державні службовці отримали від першого заступника начальника Інспекції Федорченко Ганни службові посвідчення та щирі привітання й слова напуття в подальшій службі.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці