Відбулась чергова нарада з працівниками Інспекції

13 серпня 2019 року відбулась чергова нарада з працівниками Інспекції, яка була присвячена показникам роботи державних інспекторів при здійсненні державного нагляду (контролю) на території Луганської області.

Очолив нараду, як завжди начальник Інспекції Анатолій Гацько. Ним була відмічена злагодженість роботи команди інспекторів, що вивела роботу Інспекції на 11 сходинку серед 27 можливих по Україні.

Першим заступником начальника Ганною Федорченко розглянута робота Інспекції за серпень 2019 року в порівнянні з серпнем 2018 року та відмічена динаміка приросту роботи інспекційних підрозділів та проблеми в роботі в цілому. Генератором ідей, як завжди стала Ганна Федорченко, яка на прикладах відмітила, що треба покращити в роботі різних структурних підрозділах, на що в першу чергу звернути увагу.

Також в свою чергу Анатолій Гацько в котре звернув увагу на плинність кадрів, адже постійно оголошені конкурсні відбори на вакантні посади не дають змогу укомплектувати штат Інспекції повністю, тому в Інспекції бракує особливого та найважливішого виду ресурсів - це спеціалістів.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці