Здійснено позаплановий захід державного нагляду (контролю) Товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Промінвест Пластик»

З метою перевірки стану усунення порушень вимог природоохоронного законодавства, виявлених під час планової перевірки дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища Державною екологічною інспекцією у Луганській області в квітні 2020 року здійснено позаплановий захід державного нагляду (контролю) Товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Промінвест Пластик» (далі ТОВ Фірма «Промінвест Пластик»).

Під час здійснення позапланової перевірки встановлено факт невиконання припису щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства, а саме:

- не обладнано штуцерами пилогазоочисні установки для встановлення контрольно-вимірювальних приладів, пробовідбірного зонду та напірних трубок,  не ліквідовано негерметичність з'єднання газоходів від технологічного обладнання;

- не ліквідовано виявлене несанкціоноване розміщення промислових відходів 4 класу небезпеки (відходи будівельних матеріалів) на земельній ділянці;

- не усунені виявлені порушення відповідно до ДСТУ 8725:2017 «Якість повітря. Викиди стаціонарних джерел. Методи визначення швидкості та об’ємної витрати газопилових потоків» на джерелах викидів для проведення Державного контролю за дотриманням нормативів ГДВ, а саме: не забезпечено належне розташування вимірювальних секцій та вимірювальних перерізів для отримання достовірних результатів вимірювання швидкості газового потоку.

За невиконання законного припису щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства до адміністративної відповідальності у вигляді штрафних санкцій притягнуто відповідальну посадову особу за ст. 188-5 КУпАП на суму 510 грн.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці