Місцевий рибалка за допомогою заборонених знарядь лову «Павук» на скиді пруда-охолоджувача №1 ДТЕК Луганська ТЕС м. Щастя Щастинського району Луганської області здійснював незаконний вилов живих водних біоресурсів

Співробітниками Державна екологічна інспекція у Луганській (далі - Інспекція) області спільно з співробітниками поліції БПСПОП «Луганськ 1» імені Героя України Серія Губанова встановили факт грубого порушення правил використання об’єктів тваринного світу, а саме грубого порушення правил рибальства.

Місцевий рибалка за допомогою заборонених знарядь лову «Павук» на скиді пруда-охолоджувача №1 ДТЕК Луганська ТЕС м. Щастя Щастинського району Луганської області здійснював незаконний вилов живих водних біоресурсів. Своїми діями громадянин порушив абз.2 п.3.14 та абз.1 п.3.15 Правил любительського та спортивного рибальства.

За даним фактом складено адміністративний протокол за ч.4 ст. 85 КУпАП, заборонені знаряддя лову вилучені. Матеріали справи направлені на розгляд до суду для притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності.

Державна екологічна інспекція у Луганській області закликає всіх дотримуватись правил спортивного та любительського рибальства. У разі виявлення порушень, особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з нормами діючого законодавства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці