Прийнято участь у черговому засіданні Міжвідомчої комісії Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів

10 червня 2021 року Державною екологічною інспекцією у Луганській області прийнято участь у черговому засіданні Міжвідомчої комісії Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів по узгодженню режимів роботи водосховищ комплексного призначення і водогосподарських систем у суббасейні Сіверського Дінця району річкового басейну Дон (крім тимчасово окупованої території) на літньо-осінній період 2021 року. Через карантинні обмеження спілкування з членами комісії відбувалось в онлайн-режимі конференц-зв’язку на платформі ZOOM.

Начальник Сіверсько-Донецького БУВР Сергій Трофанчук повідомив про виконання рішень Міжвідомчої комісії від 11 березня 2021 року і результати роботи водогосподарського комплексу у весняний період та основні завдання щодо забезпечення водними ресурсами водокористувачів Харківської, Донецької і Луганської областей (крім тимчасово окупованої території) на літньо-осінній період 2021 року.

На засіданні учасники робочої групи Міжвідомчої комісії обговорювали питання щодо водогосподарської обстановки за даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології в період літньо-осінньої межені 2021 року на водних об’єктах суббасейну р. Сіверський Донець, про якісний стан поверхневих водних об’єктів у суббасейні Сіверського Дінця у межах Харківської, Донецької та Луганської областей (крім тимчасово окупованої території) за даними програми державного моніторингу.

Для забезпечення сталого функціонування водогосподарського комплексу на водних об’єктах в суббасейні р. Сіверський Донець на початок межені на засіданні Міжвідомчої комісії були узгоджені оптимальні режими роботи водосховищ і водогосподарських систем в суббасейні р. Сіверський Донець на період літньо-осінньої межені 2021 року.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці