За рішенням Луганського окружного адміністративного суду позовну заяву про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) стосовно ТОВ «Попаснянський хлібокомбінат» задовольнили


В ході проведення планової перевірки ТОВ «Попаснянський хлібокомбінат» інспекторами Луганщини було встановлено факт, що підприємство здійснює свою діяльність без дозволу на викиди в атмосферне повітря, що є порушенням статті 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря». На усунення цього порушення підприємству був наданий припис, який ТОВ «Попаснянський хлібокомбінат» не поспішало виконувати. Тому вході позапланової перевірки зафіксували не виконання раніше наданого припису.

Інспекція звернулася до суду для застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) стосовно ТОВ «Попаснянський хлібокомбінат» у вигляді тимчасового зупинення виконання робіт з експлуатації обладнання, пов’язаного з викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря, шляхом зобов’язання тимчасово зупинити виконання робіт з експлуатації обладнання, розташованого по вул. Первомайська Попаснянського району.

І ось за рішенням Луганського окружного адміністративного суду зобов’язали ТОВ «Попаснянський хлібокомбінат» тимчасово зупинити роботу 5 джерел викидів. Дане обмеження буде діяти до отримання відповідного дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці